Skip to the content

Hvad laver vi??
Vi underviser online 1:1 i rigtigt, levende dansk på en fleksibel, sjov og relevant måde - for travle internationale, som har brug for individuel undervisning.

Kom godt i gang - klik her


Hvorfor har vi valgt at undervise i dansk? 
Vi kan begge to rigtig godt lide at møde verden, og vi holder begge meget af sprog. Vi ved af erfaring hvor meget sjovere det er at bo i et andet land og stadig føle sig hjemme.
 
Vi ved også, både fra vores professionelle liv og vores personlige erfaring, at dét at tale og forstå et givent sprog er nøglen til at forstå de mennesker, der taler sproget på et dybere/højere plan.
 
Når man taler folks sprog, skyder man genvej til deres hjerter.
Samtidig gør sproget det nemmere, når man skal finde sig til rette, udvide sit netværk og sine jobmuligheder samt skabe en identitet som nye borgere i landet.

Om os - læs mere her


Hvilke værdier kommer vi med?
Vi kan både være et alternativ og et supplement til de traditionelle sprogskoler: I de 45 minutter, som en online lektion varer, opmuntrer vi vores kursister til at øve og aktivere deres mundtlige sprog. - Det gør læringsprocessen mere effektiv. Hvis en ansat har brug for dansk til en specifik arbejdsopgave, kan vi også hjælpe ham eller hende med at blive klar til dét.

Vi forbereder også internationale borgere/medarbejdere, før de kommer til Danmark: Med vores 'pre-arrival- program' kan man begynde at lære dansk, inden man kommer til Danmark, hvilket gør det nemmere at falde til og trives både arbejdsmæssigt og privat.

Kurser - læs mere her


Hvorfor vælge os?
Vi er født online og fleksible, så vores kursister kan lære dansk med os hvor som helst og når som helst. Derudover giver vores digitale booking system dem mulighed for selv at planlægge deres lektioner, så det passer ind i deres kalender.
Vores undervisning er baseret på vores kursisters individuelle behov.
Vi er professionelle og har mere end 40 års erfaring tilsammen, hvilket gør os omstillingsparate i enhver undervisningssituation.
Vi har lavet vores eget, interaktive materiale på vores digitale læringsplatform, hvilket gør det levende, sjovt at arbejde med, aktuelt og under konstant udvikling.

Priser - klik her


Kom godt igang - trin for trin
Introduktion og første møde er altid gratis.

Book et møde - klik her

Vores kursister siger

Danish for You gav mig alt det, jeg havde brug for, og mere til, for at kunne bestå PD3. Jeg ville helt ærligt ikke have bestået PD3 uden Danish for You, specielt med det store spring fra modul 4 til PD3. Jeg kan faktisk ikke anbefale dem nok.
Adrian Johnson, Graphic artist/illustrator, Adrian Johnson Studio

 

DANISH FOR YOU is an extremely good Danish course. Malene and Karen are very skilled and I could see my progress growing after each class. Furthermore, for those people who have a busy life, the online class is the solution. They are very productive, dynamic and practical, since we can have classes from home.
Rodrigo Batista Pereira, Engineering Manager, Novo Nordisk Engineering (NNE)

 

Jeg fulgte undervisningen, mens jeg studerede og arbejdede deltid, og det fungerede rigtig godt at booke Malene eller Karen to gange om ugen. Begge er rigtig søde og tålmodige, de er engagerede og gode til at holde kursisterne motiveret.
Matilde Saletta, Designer

Et udpluk af vores samarbejdspartnere

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, så skriv til info@danishforyou.dk eller ring:
+45 5150 4944 eller +45 2465 7865